zaterdag 28 oktober 2017

Ohymygosh, there's so much chocolate to choose from!

Een tijdje terug vond ik op de sociale media wonderbaarlijk mooie chocolade. Toch de verpakkingen zijn om te stelen. Dus dacht ik ik ga deze maar eens opzoeken en er eentje of meerdere van gaan proeven.
 Scotland's tastiest chocolate

Helemaal niet zo eenvoudig als gedacht, het pas opgestarte bedrijfje van Matt en Ish Broadbent is eigenlijk wel echt klein en dus kreeg ik de chocolade niet direct te pakken.
From their workshop in Edinburgh, Ish and Matt hand make chocolates using the highest quality organic and fair trade produce,

Na enige tijd aandringen en wat opzoekwerk weet ik ondertussen waar zij de bonen gaan halen en dus ben ik overtuigd van hun kwaliteit van de chocolade tabletten. Beiden stralen ze passie en liefde uit bij het vervaardigen van hun mooie producten.

 combining their passion for art and graphic design

Dus ben ik maar meteen gaan bestellen en na enkele weken kreeg ik een doos vol "Ohmygosh".

to create a unique brand already loved by many.

70% dark chocolate, made from cocoa beans grown sustainably in Africa
70% dark chocolate, paired with fragrant mango abd earthy bee pollen

70% dark chocolate, infused with sweet fragrant vanilla and raspberry pieces

75% dark chocolate and crisp, creamy salted almonds

75% dark chocolate, made with ultra-rare Peruvian Porcelana

A smooth, creamy 50% milk chocolate with tasting notes of dark cherries and soft caramel.

 

Te koop in onze winkel: www.patisserievercruysse.be